Покана за общо събрание на БАЛИЗ

Уважаеми членове на БАЛИЗ,

Управителният съвет на Българска асоциация за лица с интелектуални затруднения, на основание чл.26 ал.1 от ЗЮЛНЦ и чл. 19 ал. 1 от Устава на Сдружението, свиква редовно Общо събрание (ОС) на 15 юни 2024 г. (събота) от 10:00 часа в хотел Будапеща, ул. “Будапеща” 92А, гр. София, при следния дневен ред:

1.         Прием на отчет за 2023 г.

2.         Прием на доклад на Финансово контролната комисия / доклад на одитор.

3.         Прием на План за дейностите през 2024 г.

4.         Прием на Годишната бюджетна рамка за 2024 г.

5.        Освобождаване от длъжност и отговорност за дейността на членове на Управителния съвет и избор на нови членове на УС на БАЛИЗ.

6.         Други.

Всички членове – юридически лица се представляват в Общото събрание от законните им представители или изрично упълномощено лице. Пълномощното следва да бъде издадено изрично за участие, с право на глас, в Общото събрание на БАЛИЗ на 15.06.2024 г. (не е необходимо да е нотариално заверено).

Материали за Общото събрание могат да бъдат получени в Централния офис на БАЛИЗ на адрес: гр. София 1000, ул. Лавеле 10, ет.4.

При липса на кворум, на основание чл. 27 от ЗЮЛНЦ и чл. 22 от Устава на БАЛИЗ, събранието ще се проведе 1 (един) час по-късно на същия ден и при същия дневен ред колкото и членове да се явят.

Ще Ви очакваме да вземете участие!

С пожелание за здраве,

Мария Недялкова