УЕБИНАР

УЕБИНАР:
Да покажем на хората с аутизъм какво се случва в трудни и променливи ситуации (КОВИД-19) като използваме Допълваща и Алтернативна Комуникация (ДАК)
Вторник 28.05.2020г., 17.00ч.
Уебинарът се организира за родители на хора с проблеми от аутистичния спектър и сходни комуникативни нарушения. Искаме да споделим с вас как да подпомогнем разбирането на хората с аутизъм за случващото се в условията на настоящата пандемия, как да говорим с тях за наложените ограничения на социалните контакти и настъпилите промени в ежедневния живот на семейството и самите тях.
За какво ще говорим:
Какво е и как се използва ДАК
Как и какво да визуализираме
Как да обясним промените и забраните
Как да подобрим и подпомогнем общуването  с и на хората с аутизъм в настоящата ситуацияДата на провеждане: 19.05.2020г., 14.00ч.
Продължителност: 2 часа
Максимален брой участници – 20
Водещи:
Мария Станчева – логопед ЦСРИПАС
Анна Манолева – логопед ЦСРИПАСФорма за регистрация изтеглете от тук: www.autismbulgaria.com или от събитието във Фейсбук https://www.facebook.com/events/225858552195622/Очакваме ви!

Ресурси с информация за COVID-19

БАЛИЗ знае, че през това време на несигурност и непрекъснато променяща се инфомация за COVID-19, на хората с интелектуални затруднения и техните семейства им е трудно. Затова създадохме интернет страница с ресурси относно коронавирус COVID-19, които може да видите на https://i.bapid.com