Редовно Общо събрание на БАЛИЗ

Уважаеми членове на БАЛИЗ,

Управителният съвет на Сдружение БАЛИЗ, на основание чл.26 ал.1 от ЗЮЛНЦ и чл. 19 ал. 1 от Устава на Сдружението, свиква редовно Общо събрание на 18.04.2015 г. (събота) от 10.00 часа в хотел Будапеща, на адрес: гр. София 1202,  ул. “Будапеща” № 92А при следния дневен ред:

1.            Прием на отчет за 2014 г.

2.            Прием на доклада на Финансово контролната комисия.

3.            Прием на План за дейностите през 2015 г.

4.            Прием на Годишната бюджетна рамка за 2015 г.

5.            Прием на нови членове.

6.            Други.

Съгласно чл. 19 ал. 3 от Устава за редовно свикване на  Общото събрание, Ви молим да потвърдите получаването на настоящата покана чрез имейл, в който пише „Получих поканата за участие в Общото събрание на Сдружение БАЛИЗ, насрочено за 18.04.2015“ г. и Вашето име.

Съгласно Устава на БАЛИЗ всички членове – юридически лица се представляват в Общото събрание от законните им представители или изрично упълномощено лице. Пълномощните следва да бъдат издадени изрично за участие в Общото събрание на Асоциацията.

Моля всички присъстващи на Общото събрание законни представители или упълномощени лица да предоставят   удостоверение за актуално състояние /към датата на провеждането му/ на представляваната от тях организация, а за упълномощените лица –  и съответното пълномощно.

Материали за Общото събрание могат да бъдат получени в Централния офис на БАЛИЗ на адрес: гр. София 1000, ул. Лавеле 10, ет.4.

Ще Ви очакваме да вземете участие.

Любка Александрова
Председател на УС